Ivo Iličević: Imam nekoliko ponuda

HRVATSKOG nogometni reprezentativac Ivo Iličević (22) želja je njemačkog drugoligaša Nürnberga za ljetni prijelazni rok, piše mjesni Nürnberg Abendzeitung.

Za otkup ugovora mladog veznjaka, koji je do ljeta posuđen drugoligašu Greuther Fürthu iz Bochuma, s kojim pak ima valjani ugovor do lipnja 2010. godine, zainteresirani su, međutim, i u klubu iz Fürtha. Obje drugoligaške momčadi borit će u završnici prvenstvene sezone za proboj u Bundesligu.

Lokalni dnevnik piše da je prelazak Iličevića iz Fürtha u Nürnberg prilično izvjestan, no iz nirnberškog su kluba odbili potvrditi da rade na tom transferu. "Ne znam ništa o tome. Trenutačno to nije tema", izjavio je trener šestoplasirane momčadi 2. Bundeslige Michael Oenning.

Hrvata u svojim redovima želi zadržati i Fürth, u kojem su svjesni da Bochumu za njega moraju isplatiti odštetu od milijun eura. "Ivo je s nama do 30. lipnja i svo ćemo to vrijeme računati s njim u prvoj momčadi", izjavio je sportski direktor Rachid Azzouzi.

"Njegov je cilj svakako Bundesliga. Može do nje doći s nama, tako da ima itekako dobar motiv što bolje igrati za nas. Mislim da smo mi najbolji mogući klub za njega", dodao je. Sam je nogometaš pak kratko ustvrdio: "Imam nekoliko ponuda!"

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više