REGIJA

Iz Partizana brutalno izvrijeđali suca: "Oružana pljačka provalnika. Ovo je rat"

Foto: EPA-EFE

PARTIZAN igra jednu od najgorih sezona posljednjih godina i danas su poraženi 3:1 u Nišu kod drugoplasiranog Radničkog. Poveli su u 42. minuti golom Ivanovića, a onda je uslijedio preokret golovima Stojanovića, Grbića i Ranđelovića.

Posted by Fudbalski klub Partizan on Sunday, April 21, 2019

Nezadovoljni suđenjem Bojana Nikolića klub iz Beograda objavio je priopćenje na Facebooku.

"Večeras se u Nišu našao provalnik. Čovjek loših namjera. Čovjek poslan samo s jednim zadatkom - unakaziti nogometnu igru i promovirati sebe u neslavnu zvijezdu večeri. Provalnik, izvjesni Bojan Nikolić, je vješto pratio svoj plijen. Misao da se nađe u društvu odabranih, koji u ovoj sezoni siluju FK Partizan svojim bezumnim i podmuklim odlukama, obuzimala ga je i pomućivala ono što svaki sudac mora imati na umu: on mora biti simbol pravde i poštenja. Tek što je Partizan poveo i kapitalizirao znatnu sigurniju i ofenzivniju igru u polju tijekom većeg dijela prvog poluvremena, provalnik je zaključio da mora energičnije izvršiti svoj dio posla. Bojan Nikolić je, perfidno, dosudio prekršaj nakon isteka produžetka u prvom poluvremenu, pri vodstvu Partizana od 1:0, kao da je htio odbiti bilo kakvu pomisao savjesti i morala. Naredba pomoćnom linijskom sucu, koji je zastavicom signalizirao ofsajd poziciju, da zastavicu spusti i prizna vodeći gol Radničkog iz Niša, na početku drugog poluvremena, potpis je razbojnika Nikolića nad jednom od najbrutalnijih sudačkih krađa na stadionu kraj Nišave. Je li na ovu razliku u kvalitetu terena mislio trener niškog Radničkog, Nenad Lalatović, govoreći da nije isti teren u Beogradu i Nišu, je li i omiljeni i od milja u Nišu zvani Boki večeras izvršio pokaznu vježbu kako se valja obračunati s Partizanom i u revanš utakmici polufinala Kupa Srbije? Pljačka je teško djelo. A umišljanja pljačka noću, zviždaljkom, djelo kojim se hitno mora pozabaviti nogometni savez Srbije, njegovi disciplinski organi i društvo u cjelini. Najoštrije zahtijevamo adekvatnu kaznu za počinjeno nedjelo, jer je Bojan Nikolić samo simbol vrha ledenog brijega beščašća, nemorala, urote i agresivnog specijalnog rata protiv našeg kluba."

Partizan je u doigravanju za prvaka Srbije trenutačno treći, za Radničkim zaostaju 11 bodova, za Crvenom Zvezdom 15 bodova.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Pročitajte više