Iz Serie A stigla ponuda za Antu Budimira. Osasuna bez razmišljanja odbila

Foto: EPA

ŠPANJOLSKI Diario de Navarra, medij koji prati događanja u Pamploni i Osasuni, tvrdi da je Osasuna odbila ponudu Hellas Verone za Antu Budimira. Ponuda je navodno stigla jučer, a radilo se o posudbi. Osasuna kao klub nije ni razmatrala ponudu i odmah je preko igračevih agenata poslan odgovor da posao ne dolazi u obzir.

Verona je trenutno u teškoj situaciji, grčevito se bori za ostanak u Serie A i hitno joj treba novi napadač, a kako nema dovoljno novca da kupi napadača kakvog želi, talijanski klub okrenuo se opciji posudbe uz otkup u slučaju ostanka u ligi. Ipak, u Osasuni za to nisu htjeli ni čuti jer se radi o prevelikom riziku.

Ima ugovor i klauzulu

Osasuna bi morala pola godine biti bez Budimira i nadati se da će se Verona, koja trenutno zaostaje šest bodova za mjestom koje znači ostanak u ligi, spasiti i onda isplatiti odštetu između tri i četiri milijuna eura.

Osasuna je Budimira platila osam milijuna eura kad ga je dovodila iz Mallorce, što ga čini najskupljom kupovinom u povijesti kluba, i svakako ga ne misli pustiti za tako mali iznos. Osim toga, Budimir ima ugovor do 2025. godine i otkupnu klauzulu postavljenu na 20 milijuna eura.

Pročitajte više