Iz Vuksana progovara Mamić: Modrić ne želi ići iz Tottenhama

LUKA MODRIĆ će ovo ljeto biti vruća roba. Barem ako je vjerovati stranim medijima koji redovno izvještavaju o planu velikih klubova da ga otrgnu iz Tottenhama. Nedavno je to bila Barcelona, sad su Inter i Juventus, a već duže vrijeme je zagrijan United.

Čak i ako su navodi točni, Modrić će teško napustiti White Hart Linea. Njegov menadžer Arthur Nikky Vuksan tvrdi da se Tottenhamovom playmakeru ne ide iz Londona.

"To su samo glasine. Čitao sam brojne izjave, ali Luka ima dug i važan ugovor s Tottenhamom. Prošlo ljeto ga je produžio do 2016. i jako je sretan u Londonu. Ukoliko neka ponuda dođe, klub će razmisliti o njoj. Tottenham želi sjesti i razgovarati s Modrićem, a koliko ja znam to se još nije dogodilo. Tako da ne mogu isključiti neko iznenađenje", rekao je Vuksan.

Vuksan menadžer, ali je Maminjo gazda


Možda je zanimljivije tko je dao ovu izjavu. Vuksan, pridruženi član obitelji Mamić je po novom Modrićev menadžer. Maminjo je, kao što je nekoliko puta naglašavao, ugasio Mamić Sport Agency i igrače sad zastupa agencija ASA International.

U njoj su svi Dinamovi dragulji: Modrić, Ćorluka, Lovren, Vukojević, Vrsaljko... ukupno 23 igrača. Iznimka je jedino Eduardo koji se uspio osloboditi Mamićevog "dužničkog ropstva". Svima ostalima je prema web stranici agencije zastupnik 33-godišnji Vuksan.

Zanimljivo je i da je sa stranice izbrisan Mamićev sin Mario kojeg se prozivalo da je u sukobu interesa dok na Transfermarktu još piše da je Mario Mamić uz Vuksana i još tri Rusa zaposlenik ASA agencije.

Naravno, jasno je tko stoji iza svega. Veliki šef iz Maksimira preko Vuksana vuče konce i donosi sve odluke pa možemo konstatirati: Iz Nikkyja progovara Mamić.

Pročitajte više