"Ja kao Maradona? Dajte, molim vas..."

Screenshot: Twitter

JUDE BELLINGHAM, briljantni mladi (20) all rounder, ekspresno pokazuje zašto ga je Real ljetos učinio najskupljim igračem u povijesti kluba. Ako se ostvare sve klauzule iz ugovora, Borussia Dortmund za njega će dobiti 130 milijuna eura. 

Bellingham je i kod Napolija u Ligi prvaka pokazao da je najbolji igrač Reala. Gosti su pobijedili 3:2, a po jedan gol je sjajno namjestio i još bolje zabio njegov engleski superstar. Tako je nakon samo devet utakmica za Real već na osam golova i tri asistencije.

Na stadionu Diega Maradone primio je loptu na centru te onda do kaznenog prostora nanizao pet suparnika. Kada je došao pred gol, velemajstorski slalom u trku okončao je naizgled laganim poentiranjem. Naravno, odmah su u medijima i na društvenim mrežama krenule usporedbe s onim na čijem stadionu je izveo ovo čudo.

Nakon utakmice je Bellingham komentirao ove usporedbe: "Zabio sam kao Maradona? Molim vas, nemojte pretjerivati. To je malo previše. Prema onome što sam vidio na YouTubeu, on je bio malkice kvalitetniji od mene. Ili, bolje rečeno, puno kvalitetniji od mene..."

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOL

Pročitajte više