Jakirovića oduševio igrač kojeg je dugo čekao: Pa on je najbrži igrač lige

Foto: Luka stanzl/PIXSELL

DINAMO je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1. Golove za Dinamo zabili su Martin Baturina i Gabriel Vidović, a za Varaždin je pogodio Domagoj Drožđek. Ovom je pobjedom Dinamo došao na dva boda iza prvoplasirane Rijeke šest kola prije kraja.

"Kontrolirali smo sve od prve sekunde, imali smo puno šansi i jedino što mi je žao što se ne nagradimo učinkom da odemo na veću razliku. Uveli smo se u nepotrebnu nervozu i neizvjesnost u zadnjih 15 minuta kad smo napravili nekoliko vezanih grešaka. Opet smo imali još par šansi da riješimo, ali najvažnije je da smo uzeli sva tri boda", rekao je Sergej Jakirović u uvodu.

Posebno je pohvalio Takuyu Ogiwaru, čovjeka kojeg od zime čeka da ozdravi i dobije ozbiljnu minutažu u momčadi. Danas je dobio minute s klupe i čini se da je konačno ozdravio. "Nema bržeg igrača od njega u ligi. Nevjerojatno je koliko je imao peha s tim gležnjem, ali on je odličan igrač. Dat ćemo mu još prilika do kraja sezone koliko ćemo moći", rekao je Jakirović.

Pročitajte više