Jao Liverpoolu, Benitez želi na Anfield: "Sanjam o povratku, samo je pitanje vremena"

ŠEST godina menadžerskog posla u Liverpoolu Rafael Benitez okončao je na loš način, njegova se momčad nije plasirala u Ligu prvaka. Situacija je to koju se Španjolac nada promijeniti ukaže li mu se nova prilika na klupi "redsa".

Po rastanku od engleskoga kluba, Benitez je sreću potražio na poslu šefa struke talijanskog i europskog prvaka Intera. Unazadio je momčad koju je Jose Mourinho doveo do naslova, no valja naglasiti i da je u trenucima njegova stolovanja u Milanu sastav muku mučio s nizom ozljeda. Trajao je Benitez u Seriji A samo šest mjeseci, ali nikada nije krio da se Liverpool trajno nastanio u njegovom srcu. Ondje menadžersku ulogu trenutačno ima Kenny Dalglish i za očekivati je da će mu se pozicija trenera do kraja sezone oblikovati u višegodišnje rješenje za klub.

Benitez se, ipak, nada i drugačijem scenariju.

"Ponosan sam na to što sam bio menadžer Liverpoola, volio bih se ondje i vratiti. Kenny radi dobar posao i nemoguće je reći kada bi se to moglo dogoditi. Pitanje je vremena, ne znate što budućnost donosi. Povratak u Liverpool bi bio ostvarenje sna, volio bih da se dogodi", kaže Španjolac.

Pročitajte više