Je li si Olmo jučer kupio transfer u Real? Španjolci: Perez se zaljubio

Foto: EPA

REAL MADRID ušao je u četvrtfinale Lige prvaka s ukupnih 2:1 protiv RB Leipziga. Madriđani su na svom stadionu branili prednost od 1:0 iz prvog susreta te su je na kraju jedva obranili. Završilo je 1:1, s tim da je Leipzig bio puno bliže pobjedi. Utakmica je mogla otići u produžetke da je Dani Olmo imao malo više sreće u 92. minuti.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO

Bivši Dinamov igrač iz teške je situacije pokušao lobom savladati Realovog vratara Andrija Lunina. Njegov majstorski pokušaj završio je na gredi i ostalo je 1:1. Olmo je odigrao kvalitetnu utakmicu, kao i njegovi suigrači, no to nije bilo dovoljno za izbaciti Real. Madridski klub ušao je u četvrtfinale, a dosad su ga još izborili Manchester City, PSG i Bayern.

Perez je oduševljen viđenim

Ipak, ako je vjerovati španjolskim medijima, Olmo je i dalje tema u Realu. Naime, kako navodi Defensa Central koju prenosi nekoliko drugih španjolskih medija, predsjednik Reala Florentino Perez se zaljubio u Olma. Španjolski list piše da je Perez bio oduševljen onime što je Olmo pokazivao na terenu te da ga je javno hvalio njegovim menadžerima, ali i ljudima iz RB Leipziga.

Isti medij navodi kako Real već ima dovoljno ofenzivnih veznjaka, ali i da nitko ne zna što nosi ljeto jer je Perez bio oduševljen pa nije isključeno da u nadolazećem prijelaznom roku napravi mjesta u momčadi samo kako bi mogao dovesti Olma.

Pročitajte više