Jedna riječ Schumijeve agentice probudila nadu kod fanova, ali to vjerojatno nije znak da se legenda oporavlja

Foto: Guliver Image/Getty Images

LEGENDARNI vozač Formule 1, Nijemac Michael Schumacher doživio je tešku nesreću 2013. godine na skijanju u francuskim Alpama. Schumi je šest mjeseci bio u komi, a i danas je njegovo zdravstveno stanje pod velikom upitnikom. Proces oporavka krije se od javnosti, ali prema nagađanjima Michael je ostao doživotno nepokretan, a vjeruje se da ne može ni govoriti.
 
Nijemac je u karijeri osvojio čak sedam naslova, a iza njega je 91 pobjeda u F1 utrkama. Za vrijeme svoje bogate karijere 48-godišnjak prikupio je veliku vojsku fanova te samim tim postao jedan od omiljenijih svjetskih sportaša.
 
Najveći fanovi se iz tjedna u tjedan raspituju o zdravlju njihovog ljubimca, a jedna rečenica koju je izgovorila njegova menadžerice Sabine Kehm unijela je nadu među navijačima da bi se on mogao oporaviti te vratiti normalnom životu.
 
''Tijekom svoje aktivne karijere Michael je sačuvao većinu svojih bolida, odijela i kaciga. U ovom trenutku smo u planiranjima da ih predstavimo javnosti u muzeju koji želimo otvoriti u čast njegovih uspjeha'', rekla je Kehm te tako unijela pomutnju među navijačima. 
 
Sabine je ovu izjavu dala u množini te se vjeruje kako se ovo 'mi' odnosi na Schumachera, pa da bi i on mogao sudjelovati u planiranju otvaranja muzeja. Ipak, vjerojatnije je da se "mi" odnosi na obitelj sedmerostrukog prvaka.

Pročitajte više