DINAMO U LIGI PRVAKA

Joe Cole: Tuchel sad barem može objasniti svojim igračima zašto ne igraju

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

CHELSEAJEVA legenda Joe Cole kritizirao je izvedbu momčadi sa Stamford Bridgea nakon poraza u Zagrebu od Dinama u utakmici otvarajućeg kola Lige prvaka. Dinamo je taj susret riješio u svoju korist 1:0 golom Mislava Oršića iz 13. minute, a Cole, trostruki osvajač Premier lige s Chelseajem, bio je vrlo razočaran nakon utakmice.

"Odakle da počnem? Obrambeni igrači moraju se sabrati što je prije moguće. Mogli bismo izvući bezbroj primjera u kojima je Kalidou Koulibaly bio s krive strane igrača kojeg je čuvao. A na drugoj strani terena, postoji li ondje nedostatak samopouzdanja? Jedino pozitivno za Thomasa Tuchela je to što su mu mnogi igrači kucali na vrata prije ove utakmice, tražili ga šansu i pitali ga zašto ne igraju", rekao je i dodao:

"Ti igrači su igrali protiv Dinama i nisu iskoristili priliku, pa im sad barem može reći da je to razlog zbog kojeg ne igraju. Ziyech je talentiran igrač, ali iz nekog razloga ne ide mu u Chelseaju. Nije bio na najvišoj razini i još uvijek to nije. Trudi se, pokušava, ali ne ide mu. Loše je ovo bilo za cijelu momčad. Ogroman šok."

 

Pročitajte više