Mourinho je htio "udariti Wengera šakom u glavu"

Foto: Getty Imagees / Guliver Image

DVIJE premierligaške ikone, Arsene Wenger i Jose Morinho, već se dugo ne mogu podnijeti, a u siječnju 2014. godine njihova je svađa, koja je brižno dokumentirana u engleskim medijima kroz godine, dobila novi ulomak. Naime, zakačili su se nakon prelaska Juana Mate iz Chelseaja u Manchester United.



Jose Mourinho želio je "potegnuti Wengera u facu" piše u najnovijoj knjizi o portugalskom menadžeru. Wenger se nije mogao načuditi što Chelsea prodaje odličnog igrača izravnom premierligaškom rivalu.

"Mourinho se boji neuspjeha," rekao mu je tad Arsene Wenger, a Specijalni nije ostao dužan: "On je specijalist za neuspjeh."

Prepucavanje se nastavilo i uz teren, zakačili su se na Stamord Bridgeu i njihova tučnjava izgledala je neminovno. Unijeli su se u lice jedan drugom, počeli se odgurivati, te da nije uletio pomoćnik i stao među njih, tko zna što bi se dogodilo.



Po završetku te utakmice Mourinho je navodno rekao Robu Beasleyju, autoru knjige "Jose Mourinho, izbliza i osobno": "Pronaći ću ga (Wengera) jednog dana izvan nogometnog terena i opalit ću ga u facu!"

Isti čovjek cinkao je Mourinha da je Rooneyja zvao "debeljko" iako ga je silno želio dovesti.

Pročitajte više