Jovanović poručio: Novi Zakon o sportu poslat će Mamića i njemu slične u povijest!

ŽELJKO JOVANOVIĆ oglasio se putem Facebooka povodom nove predstave Zdravka Mamića u emisiji Nedjeljom u 2. Novi ministar obrazovanja, znanosti i sporta ponovno je zaprijetio Dinamovom čelniku kako će uvesti reda u hrvatski sport, a upravo će glavno čistilište postati Hrvatski nogometni savez i Dinamo.

"Proteklih nekoliko sati sa nekoliko prijatelja, vrhunskih sportaša razgovarao sam o smjernicama novog Zakona o sportu, pa sam propustio još jedno Mamićevo TV razotkrivanje. Ne žalim za tim, dapače. Iskoristio sam vrijeme na puno pametniji način. Cilj našeg razgovora bio je stvoriti takva zakonska rješenja da se prije svega vrati dignitet vrhunskim sportašima jer će se na taj način omogućiti razvoj sporta od najmlađeg uzrasta, preko rekreativnog do vrhunskog i profesionalnog sporta. Ujedno novi Zakon o sportu poslat će Mamića i njemu slične u povijest, a neki drugi Zakoni možda imaju i konkretnija rješenja za raznorazne "Mamiće", napisao je ministar na svom Facebook profilu.

Mamić: Jovanović je za mene mali miš, SDP sotonizira sport

Podsjećamo, Jovanović je prije nekoliko dana javnosti poručio kako je HNS "velika močvara koju treba isušiti", a da je Zdravko Mamić "bahati licemjer i kukavica, i da je vrijeme da nestane iz hrvatskog nogometa". Gostujući u emisiji Nedjeljom u 2, Zdravko Mamić odgovorio je ministru:

"Crveni su došli na vlast. SDP ne zanima sport, oni ga sotoniziraju. Još od Račana njihov službeni stav je da ih sport ne interesira. Jovanovića se ne bojim, on je za mene mali miš. Njegova retorika me podsjeća na nacističku propagandne filmove u kojima su Židovi prikazivani kao štakori. On je elementarna nepogoda", vikao je Mamić.

Pročitajte više