DINAMO U EUROPI

Junak Bodo/Glimta: Osjećaj je kao nakon poraza

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

DINAMO je poražen 0:1 u prvoj utakmici doigravanja za Ligu prvaka kod Bodo/Glimta te će u uzvratu sljedeće srijede morati biti uvjerljiviji da bi izborio nastup u grupnoj fazi tog natjecanja. Utakmicu je prokomentirao strijelac jedinog gola Amahl Pellegrino.

"Pokušavam igrati svoju igru, a ovu utakmicu sam shvatio kao i svaku drugu. Važno je ne zanijeti se. Znam da je za momčad korisno kad igram napadački i dajem sve od sebe, ovo nije bilo ništa različito u odnosu na ono što inače radim", rekao je i dodao: 

"Imali smo puno prilika i mislim da smo mogli izvući i više. Bila je ovo fantastična večer, ali imam osjećaj da nismo uspjeli završiti posao. Bilo je puno šansi, no nismo uspjeli zatvoriti utakmicu. Osjećaj je kao nakon poraza", zaključio je.

"Igrali smo protiv pametne momčadi koja nas je uspjela ograničiti. Nismo bili dovoljno dobri i dovoljno oštri u nekim trenucima igre, ali bilo je šansi i za drugi gol. Izvedba je bila u redu, no nismo bili na razini na kojoj sam se nadao da ćemo biti. Možemo zaključiti da nas čeka uzbudljiv uzvrat", prokomentirao je prvih 90 minuta dvoboja Glimtov trener Kjetil Knutsen.

Pročitajte više