VERONA - JUVENTUS 2:1

Junak Verone: Ni Jurić nije vjerovao u ovo

Foto: Getty Images/Guliver Image

VERONA je sinoć u 21. kolu Serie A senzacionalnim preokretom pobijedila Juventus 2:1 i nastavila niz bez poraza koji traje već tri mjeseca.

Branitelj naslova poveo je u 65. minuti golom Cristiana Ronalda kojemu je to bila deseta uzastopna prvenstvena utakmica u kojoj je zabio gol. No Fabio Borini je izjednačio u 76. minuti, da bi Giampaolo Pazzini četiri minute prije kraja realizirao penal koji je neshvatljivim igranjem rukom skrivio Bonucci.

"Svi u klubu smo zaslužili ovaj preokret. Cijela momčad zaslužuje komplimente jer igrati tri utakmice u šest dana nije lako. Evo, ni trener Jurić nije vjerovao u ovo. Stvorili smo sjajnu ekipu, svi su bitni. I oni koji igraju cijelu utakmicu i oni koji imaju malu, ali vrlo važnu minutažu. Uživamo", rekao je nakon utakmice strijelac pobjedničkog gola Giampaolo Pazzini koji je pred mikrofone stao odmah nakon trenera Ivana Jurića.

"Bili smo jako umorni, ali dečki su izvukli zadnje atome snage za ovo. Nismo odustajali, iako smo gubili. Željeli smo dobro odigrati, ali nismo mislili da ćemo biti ovako dobri. Jako mi je drago zbog mojih igrača, bili su sjajni", rekao je hrvatski trener.

Pročitajte više