Jurić novinarima: Hoću li vam nedostajati?

Foto: EPA

SVE JE izvjesnije da Ivan Jurić od iduće sezone više neće biti trener Torina, a pojedini talijanski mediji to već predstavljaju kao gotovu stvar te da će hrvatski stručnjak otići na kraju aktualne sezone. "Osjećamo se kao da su nam ovo zadnje zajedničke konferencije za medije", rekao je Juriću jedan novinar na presici uoči susreta s Bolognom u 35. kolu Serie A.

"Hoću li vam nedostajati?" sa smiješkom je odgovorio Jurić i tako i sam dao nagovijestiti da zaista odlazi na kraju sezone. Jurić je dobio i pitanje da rezimira trenutnu sezonu i kaže je li zadovoljan s rezultatima.

Jurić: S jedne strane smo napravili sjajan posao, ali s druge to i nije neka radost

"Nalazimo se u gornjem dijelu tablice. Na drugim mjestima deseto mjesto je sjajan rezultat, bili smo dobri u usporedbi s nekim bolje opremljenim klubovima, ali gledajući povijest ovog kluba, Torino mora imati za cilj ostvarivati bolje rezultate. S jedne strane je ovo sjajan posao jer smo u ovom trogodišnjem razdoblju krenuli sa 17. pozicije, ali s druge strane to i nije neka radost", rekao je.

Jurić je preuzeo Torinu na početku sezone 2021./22., nakon što je prethodno dvije godine vodio Hellas Veronu. Nije tajna da je Jurić velika želja navijača Hajduka, kluba u kojem je započeo igračku karijeru.

Pročitajte više