hrvatski treneri

Jurić: Ovo nam je najbolja utakmica sezone. Milan je samo jednom pucao i pobijedio

Foto: REUTERS/Daniele Mascolo

MILAN je u 10. kolu Serie A na svom terenu pobijedio Torino 1:0. 

Gol vrijedan pobjede za prvo mjesto postigao je Olivier Giroud u 14. minuti.

Jednako zaslužan za važan gol je Rade Krunić. On je ubačaj iz kornera poslao u mrežu, a Giroud je na gol-crti samo potvrdio neminovno. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOL GIROUDA ZA POBJEDU MILANA.

Kod domaćina Ante Rebić nije igrao zbog ozljede. Josip Brekalo odigrao je cijeli meč za goste, koje vodi Ivan Jurić. On nije mogao računati na ozlijeđenog Marka Pjacu. 

Milan se ovom pobjedom, dakle, probio na prvo mjesto s tri boda više od Napolija, ali i utakmicom više od njega.

Torino je ovim porazom trenutno na 13. mjestu. Jurić je izgubio pola prvenstvenih utakmica od početka sezone, ali mora se naglasiti da je imao iznimno težak raspored. 

Do sada je igrao protiv gotovo svih najjačih momčadi: Atalante, Lazija, Juventusa, Napolija i Milana. Protiv njih je uzeo ukupno samo bod, ali sva četiri poraza su mu bila minimalna. 

Grafika: Sofascore za IndexSport

Jurić je nakon utakmice bio zadovoljan usprkos porazu, a statistika meča mu daje za pravo: "Odigrali smo sjajan meč. Osim udarca koji je završio u mreži, Milan nam nijednom nije šutnuo na gol. Nije završilo kao što smo zaslužili, ali momci su dali sve od sebe i ovo je bila naša najbolja utakmica sezone. Ponavljam, igrači su dali baš sve i nadam se da je ovo zadnji put da ne dobijemo ono što zaslužimo", izjavio je za DAZN i podsjetio:

"Do sada smo uzeli daleko manje bodova u odnosu na ono koliko smo ih trebali imati. Napravili smo jako malo grešaka. Platili smo zbog puno ozljeda."

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više