Jurić zaljubljen u Genovu: Najviše volim popiti pivicu u starom centru

SLUŽBENA stranica FC Genoe predstavila je hrvatskog nogometaša Ivana Jurića kao zaljubljenika u povijesnu jezgru grada na obali Ligurijskog mora.

"Ivan jedva čeka pokupiti obitelj nakon treninga i zaputiti se u središte starog grada”, stoji u tekstu.

"Pivica na terasi nekog od pubova na Piazzi delle Erbe, boravak među mladim ljudima, osluškivanje pulsa grada..., to mi je najveće zadovoljstvo. Obožavam taj dio grada, toliko sam toga u njemu otkrio", ispričao je hrvatski nogometaš, obožavan od navijača kluba zbog požrtvovne igre.

U subotu je tako od jednog navijača na poklon dobio piratsku zastavu. Zapravo je na njoj bio Jack Sparrow, fiktivni junak u dječjim romanima i u filmskom blockbusteru, čiji je lik je u Piratima s Kariba utjelovio Johnny Depp. Domišljati je navijač umjesto Deppova na zastavu samo smjestio Jurićevo lice.

"Spektakularno, sada se kod kuće mogu igrati gusara!", izjavio je Jurić, koji je na zastavi pod punom piratskom spremom: s mačem u koricama i maramom preko lica!

“Ivan Grozni, Ivan Pirat i Ratnik”, opisali su simbolično Bilićeva 34-godišnjeg reprezentativca na službenoj internet stranici kluba.

"Trčim neprestano, na svakoj utakmici, na svakom treningu. Volim napadati, biti agresivan, pritiskati suparničke veznjake. Znam da to činim dobro, i trener to od mene redovito traži", kazao je veznjak četvrtoplasiranog kluba Serije A otkrivši još jednu crtu svog karaktera:

"U komunikaciji sam otvoren i izravan. Volim stvari zvati pravim imenom, onakvima kakve jesu!"

O plasmanu u Ligu prvaka igrači Genoe i dalje sanjaju. Sedam kola prije kraja pred petoplasiranom Fiorentinom bježe dva boda:

"Vjerujemo u to sve više i više. Na kraju će odgovor dati nogometni teren!" 

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više