LIGA PRVAKA

Juventus objavio kakva je Ronaldova ozljeda

Foto: EPA

NAVIJAČI Portugala, ali i Juventusa, sledili su se u 30. minuti sinoćnje utakmice na Luzu.

Kapetan domaćina je u ranoj fazi utakmice sa Srbijom u kvalifikacijama za EP prekinuo pokušaj sprinta za loptom i s bolnom grimasom na licu odšepao izvan terena, odakle je odmah signalizirao da više ne može igrati.

Odmah se posumnjalo na istegnuće mišića desne noge, što bi značilo dva do tri tjedna pauze. 

To je Juventusu iznimno važno, jer 10. travnja čeka ga prva utakmica četvrtfinala Lige prvaka protiv Ajaxa. U slučaju da Ronaldu bude trebalo kraće vrijeme za oporavak, vratio bi se upravo za prvi meč s Ajaxom. 

Ronaldo je najbolji strijelac Juventusa ove sezone s 24 gola, a hat-trickom protiv Atletica na uzvratu prve nokaut runde LP-a omogućio je Juveu proboj među osam najboljih. 

"Nisam zabrinut. Poznajem svoje tijelo i bit će sve dobro kroz dva tjedna", poručio je Ronaldo nakon utakmice sa Srbijom. 

Juventusovo službeno izvješće je na tom tragu:

"Nakon što je morao napustiti teren već u 30. minuti utakmice Portugala i Srbije, Cristiano Ronaldo je u Lisabonu podvrgnut liječničkim pregledima koji su pokazali lakšu ozljedu bedra desne noge. Njegovo stanje ćemo pratiti, a po povratku u Torino proći će dodatne pretrage kako bismo utvrdili kada se može vratiti redovnim aktivnostima".

Pročitajte više