Juventus slavio iz dva penala bez isključenog Ronalda, šokantan poraz Cityja

Foto: Guliver Image/Getty Images

ODIGRANE su posljednje utakmice 1. kola Lige prvaka, a najveće iznenađenje dogodilo se u Manchesteru.

City, prema kladionicama prvi favorit Lige prvaka, izgubio je pred svojim navijačima 1:2 od Lyona. Gosti su iz dva kontranapada u prvom dijelu preko Corneta i Fekira poveli s 2:0, a do kraja susreta engleski prvak je uspio samo smanjiti golom Silve.

U istoj skupini ranije su Šahtar i Hoffenheim odigrali 2:2.

Nikola Vlašić bio je junak moskovskog CSKA na gostovanju kod Plzena (2:2). Češka momčad je imala 2:0, a onda je Vlašić donio bod gostima. Prvo je asistirao Chalovu u 49. minuti, a zatim u petoj minuti sudačke nadoknade zabio iz jedanaesterca za 2:2.

U istoj skupini je Real s 3:0 pobijedio Romu.

Viktoria Plzeň - CSKA Moscow Rezultati uživo

Manchester United je uz dva gola Pogbe i jedan Martiala slavio na gostovanju kod Young Boysa. Prvi gol protiv kluba koji je u play-offu izbacio Dinamo Pogba je zabio prekrasnim udarcem s ruba kaznenog prostora, a drugi iz jedanaesterca.

Najluđa utakmica odigrana je u Valenciji. Juventus je s 2:0 slavio protiv domaćina, a oba gola postigao je Pjanić iz penala. U 96. minuti je Valencia iz novog penala, trećeg na utakmici, dobila priliku ublažiti poraz, ali Parejo ga nije uspio realizirati.

 

Utakmica će se pamtiti po tri penala, ali i još više i događaju iz 29. minute. Tada je Ronaldo dobio prvi crveni karton otkako je u Juventusu i svoj prvi u Ligi prvaka (odigrao 154 utakmice). Izgleda da je počupao suparnika nakon jednog duela. Travnjak je napustio u suzama.

Pročitajte više