Juventusov predsjednik: Ovo je sramota

Foto: EPA

MACCABI HAIFA pobijedila je 2:0 Juventus u četvrtom kolu Lige prvaka. Omer Atzili zabio je za izraelskog prvaka u sedmoj i 42. minuti, a moglo je sve završiti i uvjerljivije u korist domaćina, koji se napromašivao. Ovim porazom Juventus je teoretski ostao bez šansi za proboj u osminu finala. PSG i Benfica imaju po osam bodova, Juventus i Maccabi su na tri.

Juventus Massimiliana Allegrija igra očajan nogomet. U posljednjih pet utakmica ima dvije pobjede i tri poraza. Juventus je izgubio u subotu od Milana te tako praktički ispao iz utrke za prvo mjesto u Serie A. Očekivalo se da će Allegri dobiti otkaz, no gazda kluba Andrea Agnelli rekao je da Allegri ostaje te dodao:

"Ovo je sramota. Ispričavam se navijačima. Ovo je teška noć u teškom periodu. Jedan od najtežih perioda i pravi trenutak da se preuzme odgovornost. Zato sam ja tu, ali Allegri jest i ostat će trener Juventusa."

Juventusovi navijači već dugo smatraju kako Allegri zaslužuje otkaz. Ipak, klubu je to teško učiniti zbog financijskih razloga. Naime, Allegri je prošloga ljeta potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan devet milijuna eura po sezoni. Juventus bi mu u slučaju otkaza morao isplatiti ostatak novca.

Pročitajte više