HRVATSKI NOGOMETAŠI

"Kada je Vrsaljko došao doma iz džepa je izvadio ključeve i Manea"

Foto: Gulliver / Getty Images

ŠIME VRSALJKO razljutio je Jurgena Kloppa, ali oduševio je svog trenera Diega Simeonea i navijače Atletica igrom u pobjedi nad Liverpoolom (1:0) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Njemačkog trenera je u prljavom Atletiju najviše razljutio hrvatski reprezentativac. Prvo je Sadio Mane u duelu s Vrsaljkom dobio žuti karton pet minuta prije poluvremena, a zatim je Vrsaljko pokušao pretjeranom glumom izboriti drugi žuti za Manea. Nakon tog duela svi igrači Atletica okružili su suca tražeći crveni karton za igrača Liverpoola.

"To je svakako dio nogometa, ali meni se to ne sviđa. Svakome tko je gledao utakmicu bilo je jasno da oni crvenim kartonom pokušavaju izbaciti Manea iz utakmice. Šteta jer je Mane dobro odigrao prvo poluvrijeme", dodao je Klopp koji je zbog Vrsaljka ostavio Senegalca na poluvremenu u svlačionici.

Hrvatski desni bočni španjolskog velikana, koji se tek vratio nakon čak godinu dana pauze zbog teške ozljede i operacije koljena, sjajno je isključio jednog od najboljih krilnih napadača svijeta.

Mane, simbol aktualnog prvaka Europe koji samo što nije postao i prvak Engleske, igrač koji je ove sezone za Liverpool 16 golova postigao i 11 namjestio, nije se vidio pored Vrsaljka i trener ga je morao jako rano zamijeniti. 

Zato su na društvenim mrežama bile hit šale poput ove, da je Vrsaljko po dolasku kući ispraznio džepove u kojima su bili novčanik, ključevi, mobitel i "Mane". 

Pročitajte više