Kahn: Bolje bi bilo da smo izgubili u prvoj utakmici

KAPETAN Bayerna Oliver Kahn nakon sinoćnje je utakmice bio pun kritika za svoje suigrače tvrdeći kako im je nedostajalo borbenog duha nakon što su prvaci Bundeslige izbačeni iz Lige prvaka.

"Imamo puno igrača koji moraju poraditi na svojoj igri. Bolje bi bilo da smo izgubili 2-1 u prvoj utakmici, onda bi možda u uzvrat ušli sa stavom potrebnim za pobjedu. Prvoklasnu momčad kao što je Milan možete pobijediti samo ako svi igrači na terenu daju 100 posto, čak i više od toga. A mi to nismo imali", rekao je Kahn nakon utakmice za njemačku tv postaju Premiere.

Kahn tvrdi kako sad igrači Bayerna moraju što prije zaboraviti sinoćnji debakl i skoncentrirati se na što bolji plasman u Bundesligi kako bi osigurali plasman u Ligi prvaka iduće sezone. Bayern je trenutno četvrta momčad u njemačkom prvenstvu, s šest bodova zaostatka za vodećim Schalkeom, a dva boda iza trećeplasiranog Stuttgarta.

"Ovo je vrlo opasna situacija. Moramo napraviti sve što možemo kako bi osigurali drugo ili treće mjesto. Neće nam biti lako", kaže Kahn.

P.V.
Foto: AFP

Pročitajte više