Kalinić debitirao za Atletico: "Puno posla je ispred njega"

Foto: Atletico Madrid (Twitter)

U PORAZU Atletico Madrida protiv milanskog Intera 1:0 Nikola Kalinić upisao je svoj debi za momčad Diega Simeonea. Ušao je u 61. minuti, ali nije ostavio dobar dojam na terenu, uostalom kao i cijela ekipa Atletica.

Atleti su u dvoboju imali 15 udaraca na gol, ali samo dva u okvir. Španjolski mediji već sada pišu kako bi Madriđani mogli imati velikog problema s efikasnošću ove sezone. Najčitaniji španjolski list Marca hvali volju i trud Kalinića, ali kažu da je vidljivo kako ima tri treninga s ekipom i napominje da je puno posla ispred njega, a drugi mardridski list AS tek navodi da je ušao u igru i debitirao.

Jedini gol na posljednjoj prijateljskoj utakmici ovih dvaju klubova djelo je Lautaroa Martineza, krasnim udarcem nakon ubačaja u 31. minuti. 

Podsjetimo, Kalinić je nakon razočaravajuće prošle sezone u Milanu, gdje je postigao šest golova uz isto toliko asistencija u 41 utakmici, stigao u Madrid za 14,5 milijuna eura. Tamo ga čeka velika konkurencija za minute u napadu koji predvode Antoine Griezmann i Diego Costa.

 

 

Pročitajte više