Premiership

Kane se nije pojavio na treningu Tottenhama

Foto: Paul Chesterton/Guliver Image

HARRY KANE se nije pojavio na treningu Tottenhama, čime je dodatno povećao glasine o odlasku u Manchester City.

On se trebao danas pojaviti na treningu, nakon što je bio na odmoru poslije nastupa na Europskom prvenstvu, gdje je Engleska izgubila u finalu od Italije.

Kane očekuje da će ga klub pustiti, ali iz Tottenhama stižu drugačije vijesti

Sky Sports je u svibnju objavio da je Kane poručio klubu da želi promijeniti sredinu, a interes za njega pokazali su Manchester City, Manchester United i Chelsea. Krajem lipnja, City je poslao i službenu ponudu za Kanea, u visini od 100 milijuna funti, ali Tottenham je odbio.

Njegova cijena na Transfermarktu iznosi 120 milijuna eura, a Tottenham ga namjerava zadržati iako Kane vjeruje da s klubom ima džentlmenski dogovor da može dogovoriti transfer. Predsjednik Tottenhama Daniel Levy je ranije izjavio da razumije Kaneove frustracije zbog toga što s klubom nije osvojio trofej, ali naslutio je da će ga teško prodati.

S druge strane, predsjednik Manchester Cityja Khaldoon Al Mubarak najavio je da će njegov klub biti agresivan na tržištu, kako bi povećao kvalitetu u momčadi. City je prošle sezone osvojio Premiership te stigao do finala Lige prvaka, u kojem je izgubio od Chelseaja.

Pročitajte više