Premiership

Kane zbog ozljede propustio Tottenhamov trening

Foto: EPA

HARRY KANE je zbog ozljede upitan za derbi Tottenhama i Arsenala koji je na rasporedu naredne nedjelje.

Trener Tottenhama Jose Mourinho je potvrdio da je Kane propustio današnji trening, a na treningu nije bilo ni Sergija Reguilóna, Carlosa Viniciusa i Erika Lamele. Portugalac se nada da će svi osim Lamele biti spremni za susret protiv Arsenala.

"Ne vjerujem da će Lamela igrati za vikend. Harry, Vinicius i Sergio imaju šansu da budu spremni za utakmicu", rekao je Mourinho.

Mourinho nije otkrio kakvu ozljedu ima Kane, ali je istaknuo da 27-godišnji napadač ima dobre šanse da zaigra protiv Arsenala.

"Neću vam reći kakva je ozljeda u pitanju. Mislim da ima dobre šanse da igra. Ne želim lagati ni kriti nešto. Mislim da će igrati, to je moj osjećaj", rekao je Portugalac.

Vraća se Alderweireld

Dobra vijest za Tottenham je ta što se Toby Alderweireld vratio treninzima nakon što je propustio okršaje protiv Ludogoretsa i Chelseaja. On neće biti na raspolaganju za sutrašnji okršaj protiv LASK-a u Europa ligi, ali bi mogao igrati protiv Arsenala.

"On ima šansu. Ne za sutra, tu nije ni opcija, ali njegov oporavak ide dobro i ima šansu igrati protiv Arsenala", otkrio je Mourinho.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više