Kao nekad: Pogledajte majstorije Ronaldinha na humanitarnoj utakmici

Foto: Screenshot

SJEĆATE se onog zaraznog Ronaldinhova osmijeha kad bi u puno ozbiljnijim utakmicama od ove protivničkim igračima gurao kroz noge, "prodavao" driblinge i oduševljavao publiku?

Ništa se nije promijenilo. S par kilograma viška i u 39. godini Ronaldinho je briljirao na humanitarnoj utakmicu u Frankfurtu na kojoj su igrale legende Eintrachta i Ronaldinhovi prijatelji.

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena pozvao je u svoju momčad Didu, Ailtona, Van der Vaarta, Edmilsona, Kuranyija i brojne druge igrače kojima je namještao zicere potezima kakvi se danas više ne mogu vidjeti na svjetskim travnjacima.

Dodavanja bez gledanja i proigravanja preko cijele protivničke obrane mamile su pljesak punog stadiona, a legendarni Brazilac je u 10. minuti dobio ovacije nakon što je "ružno" jednom Eintrachtovom igraču gurnuo kroz noge i u čistu šansu gurnuo Kuranyija.

Iznimno raspoložen bio je i legendarni Ailton, bivši napadač Schalkea i Werdera, koji je iako ima barem 30 kilograma viška, oduševio pokretljivošću i dobro poznatom realizacijom.

Utakmica je završila 5:4 za Ronaldinhovu momčad, a on je zadnjih desetak minuta igrao za Eintracht. Sav novac ide za pomoć djeci.

Pročitajte više