Karlović: Ovo mi je jedna od najdražih pobjeda u karijeri

NAKON pobjede nad Marijom Ančićem, "Div sa Šalate" nije krio svoje emocije. Okupljenim novinarima kazao je kako se radi o jednoj od najdražih pobjeda u njegovoj karijeri, pogotovo što se ona dogodila pred njegovom, zagrebačkom publikom.

"Očekivao sam ovakav  meč, bez puno izmjena , jer obojica računamo na svoj servis. Jako sam sretan što sam pred ovom divnom publikom odigrao ovako dobru partiju." - kazao je Karlović netom nakon meča.

"Nije lako igrati protiv svog Davis Cup kolege i iznimnog prijatelja, ali na terenu je to ipak druga stvar. Pokušao sam ne razmišljati o tome.” - dodao je Ivo.

Zagrebački tenisač priznao je i kako se s novim trenerom u posljednje vrijeme fokusirao isključivo na vježbanje reterna, koji se u današnjem meču pokazao presudnim.

"Vježbao sam agresivnost na reternu, znao sam da će mi servirati na beckhand u ključnim trenucima. Krenuo sam ranije i isplatilo se. Presudio je retern i sreća." - kazao je Ivo.

"Div sa Šalate" će u četvrtfinalu u petak igrati protiv Koubeka, te bi u tom dvoboju trebao biti favorit.

"Radi se o igraču koji više voli ostajati otraga što znači da će biti drugačija igra s puno više izmjena. Ja ću tražiti što raniji izlazak na mrežu kad god to bude moguće." - kazao je Karlović.

D.R.
Foto: D.P.

Pročitajte više