Karoglan: Čujem se s Dambrauskasom, on je moj prijatelj

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

TRENER Hajduka Mislav Karoglan oglasio se na konferenciji za medije uoči utakmice s Varaždinom (subota, 19:05) u SuperSport HNL-u. Rekao je da očekuje tešku utakmicu iako se igra na Poljudu. Karoglan je rekao da je situacija u momčadi Hajduka, što se ozljeda tiče, ista kao i u protekloj utakmici.

"Varaždin igra najrasterećenije u ligi. Igraju lijep i ofenzivan nogomet, to je njihova tradicija. To je jedina momčad koja je otkinula bodove Dinamu. Sigurno bih volio da Teklić sutra igra, da sve momčadi igraju u najboljem sastavu", rekao je Karoglan te priznao da se čuje s Valdasom Dambrauskasom, kojeg je naslijedio na klupi Hajduka. "Prijatelji smo", rekao je kratko trener Hajduka.

Kako će Hajduk igrati protiv Varaždina?

"S pravim planom. Drže vratara na 30 metara, to rade jedini u ligi. Moramo se pokušati nametnuti kroz posjed. U Varaždinu su imali 25 udaraca na gol, preživljavali smo. Nismo najbolja momčad protiv lopte u ligi.

Radili smo dosta da budemo bolja presing ekipa. Faza napada nam je sve bolja, ali nisam zadovoljan zadnjom trećinom. Ima statistički pokazatelj, broj ulazaka u zadnju trećinu raste, ali odluke i kretnje nisu dobre", rekao je trener Hajduka na konferenciji za medije.

 

Pročitajte više