Kasun: Želim sa Zagrebom osvojiti sve trofeje

KOŠARKAŠI Zagreba s velikim ambicijama ulaze u novu sezonu. Nakon što su osjetili slast osvajanja Kupa, Mravi iz Trnskog žele naslov prvaka Hrvatske.

Glavni adut na putu prekida dominacije Cibone bit će im Mario Kasun, koji je ovog ljeta senzacionalno pojačao Zagreb. "Žarko sam želio vratiti se kući, nadam se da ću ovdje zaliječiti sve ozljede i zaboraviti na dva zadnja trenera zbog kojih sam se skoro ostavio košarke", rekao je Kasun na današnjoj press konferenciji dodavši kako sa Zagrebom želi osvojiti "sve što se može":

"Imao sam dosta ponuda, ali izabrao sam Zagreb jer mislim da je to najbolja opcija za mene. Ovdje ću zasnovati obitelj i prekinuti valjda niz sezona gdje sam redovito gubio u finalima."

Uz Kasuna te Mulaomerovića, Simona i Žorića, udarnu petoricu Mrava trebao bi činiti i Amerikanac Alex Renfroe, koji igra na poziciji playmakera: "S nestrpljenjem iščekujem početak sezone, došao sam u Zagreb osvajati trofeje. U Latviji sam protekle sezone izgubio naslov prvaka u sedmoj utakmici i nisam bio sretan zbog toga. Drugo mjesto za mene nije dovoljno dobro", rekao je 24-godišnji Renfroe.

Pročitajte više