BARCELONA

Katalonski radio: Barcelonini igrači ne razumiju što novi trener traži od njih

Foto: EPA

SVE su glasnije priče iz Barcelone po kojima eksperiment s novim trenerom Quiqueom Setienom ne funkcionira.

Nakon što je Barcelona od Valencije poražena 2:0 Setien je priznao kako "postoje neke stvari koje igrači još nisu dobro shvatili ili ih ja i moj stožer ne objašnjavamo dobro", a sada je stigla potvrda da stvari u svlačionici ne funkcioniraju od prvoga trenutka.

Setien je klupu španjolskog prvaka preuzeo 13. siječnja i otad dvaput pobijedio te jednom izgubio, međutim više od rezultata klupske čelnike brine to što je već izgubio povjerenje igrača.

Radio Catalunya piše kako komunikacija između igrača i trenera ne funkcionira te da je prvi govor Setiena u svlačionici iznenadio igrače.

Neki igrači ne razumiju njegove ideje i riječi, a neki od igrača ne razumiju rolu na terenu koju im je namijenio. O istoj temi je dan ranije pisao i katalonski Sport.

Ovaj 61-godišnji trener u karijeri nije osvojio nijedan trofej niti ima iskustvo vođenja velikog kluba poput Barcelone, što se lako da iščitati prema prvim danima na klupi Blaugrane, smatraju Španjolci.

Navodno su neki igrači nezadovoljni jer ne igraju na pozicijama koje su im prirodne, nego na mjestima na kojima mogu napraviti više pogrešaka čime štete momčadi pa im to stvara nelagodu.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Pročitajte više