Kek: Hrvati, ne padajte u euforiju i histeriju

Foto: EPA-EFE

HRVATSKA reprezentacija danas od 16 sati protiv Belgije igra odlučujuću utakmicu 3. kola skupine F Svjetskog prvenstva. Momčad Zlatka Dalića prolazi ako ne izgubi, a može proći i s porazom ako Kanada u drugoj utakmici pobijedi Maroko. Osvoji li prvo mjesto u skupini, Hrvatska bi načelno imala nešto lakši ždrijeb u osmini finala.

Prije i nakon utakmice na Indexu ćete moći pratiti emisiju u kojoj će gostovati Marko Lozo i Goran Vlaović, a utakmicu je u našoj emisiji Fox In The Box najavio legendarni trener Rijeke Matjaž Kek. Sadašnji izbornik Slovenije pohvalio je Hrvatsku i rekao da se nema čega plašiti protiv Belgije, ali da mora biti jako oprezna.

"Nakon prve utakmice protiv Maroka bilo je strašno puno kritika na Hrvatsku, do te mjere da se išlo u krajnost. Sad nikako ne bi bilo pametno nakon pobjede protiv Kanade upasti u neku euforiju. Unatoč očitim problemima koje Belgija ima, ja ih sigurno ne bih podcjenjivao. Ne možeš si protiv takve reprezentacije dozvoliti da nisi na sto posto", rekao je Kek. Evo što je još rekao u našoj emisiji.

 

Pročitajte više