Kezelj, Rožmarić i Podvezanec podnijeli ostavke u NK Varteksu

DANAS navečer je u VIP Salonu NK Varteks održana 45. Sjednica Izvršnog odbora NK Varteks na kojoj je dosadašnji predsjednik Tomislav Kezelj podnio ostavku na to mjesto.

Nakon prihvaćenog dnevnog reda od četiriju točaka: prihvaćanja zapisnika s protekle Sjednice IO NK Varteks i iscrpnog izvješća trenera Kluba Dražena Beseka, predsjednik NK Varteks Tomislav Kezelj članovima Izvršnog odbora NK Varteks, kojih je večeras na Sjednici bilo 12 od mogućih 15, podnio je pismenu ostavku uz uvodno obrazloženje: "Podnosim neopozivu i trenutnu ostavku na mjesto predsjednika i člana Izvršnog odbora NK Varteks".

U pismenom obliku ostavku je podnio i dopredsjednik Zvonko Rožmarić a dopredsjednik NK Varteks Đuro Podvezanec usmeno je podnio ostavku.

Na temelju svega toga ostali su članovi Izvršnog odbora NK Varteks stavili svoje mandate na raspolaganje do saziva izvanredne Skupštine NK Varteks koja će se održati u zakonskom roku od 30 dana.

Članovi Izvršnog odbora NK Varteks podržali su rad predsjednika Kezelja ali obzirom na podnesenu ostavku smatraju da s njim dijele odgovornost zbog čega su mandate dali na raspolaganje.

NK Varteks

Pročitajte više