Khabib uskoro objavljuje autobiografiju: "Pisao sam je dvije godine"

Foto: Instagram

UFC PRVAK lake kategorije Khabib Nurmagomedov otkrio je kako 26. studenog izlazi njegova autobiografija "KhabibTime".

Nurmagomedov je dosegnuo nevjerojatnu popularnost nakon posljednje obrane svog naslova kada je gušenjem svladao Conora McGregora. Puno veću pozornost dobili su događaji nakon borbe. Khabib, ljut i isprovociran vrijeđanjem Irca i njegovog tima prije borbe, započeo je tučnjavu s McGregorovim timom. Uslijedio je opći kaos zbog čega mu je atletska komisija Nevade zamrznula dio honorara borbe i još nije odlučila o konačnoj suspenziji obaju boraca.

Rus unatoč tome uživa u pobjedi i rastu popularnosti. Već tjednima putuje svijetom i sada je najavio izlazak novog projekta.

“Vrlo sam sretan što mogu najaviti da je moja autobiografija ‘KhabibTime’ gotova i spremna za tisak. Radili smo na ovoj knjizi više od dvije godine. Kada sam počeo pisati knjigu s g. Kurbanovim, nismo znali da ću za dvije godine već postati UFC prvak i da ću obraniti pojas u najvećem meču u povijesti MMA-ja na UFC-u 229. Tada su mi mnogi rekli da je prerano za pisanje ovakve knjige. Htjeli su prvo da postanem prvak da bih je počeo pisati, ali da, bilo je mnogo kritika. Moram priznati da je moj potez bio riskantan, ali na koncu se pokazao kao vrlo dobar. Iščekujem njezin izlazak s mnogo uzbuđenja i jedva čekam držati je u rukama", napisao je Nurmagomedov na Instagramu, a njegove riječi prenosi Fightsite.

Pročitajte više