Kladioničar s tribina prijetio tenisaču, ovaj mu uzvratio: Što će to biti nakon meča?

Foto: SK

NEVJEROJATNE scene su se događale u susretu drugog kola ATP 250 turnira u Montpellieru gdje su igrali Francuzi Benoit Paire i Harold Mayot. Mayot je rutinski slavio 6:1 i 6:4, no situacija koja je obilježila ovaj susret dogodila se na samom početku trećeg gema.

Naime, Mayot je vrlo brzo napravio break te pobjegao na 2:0, a početkom sljedećeg gema Paire je sjajno izgradio priliku za napad, međutim promašio je udarac koji bi mu donio poen. Nakon navedene izmjene iskusni Paire, koji je inače poznat kao tenisač vrlo ''tankih živaca'', sukobio se s jednim od gledatelja na tribinama, a nije dugo trebalo da Francuz podigne ton i zatraži od suca da se tog gledatelja izbaci s terena.

Francuski mediji, kasnije su naveli kako je riječ o kladioničaru koji je počeo prijetiti Paireu zbog loše igre na otvaranju meča. Poviknuo mu je: ''Čekat ću te nakon meča!''

Paire je na to podivljao i bijesno je odgovorio gledatelju: ''Što nije u redu s tobom? Što će biti nakon meča? Što misliš tko si ti da tako razgovaraš sa mnom? Tko si ti!?'' urlao je Paire koji je potom tražio od suca da tog gledatelja izbaci s tribina. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO.

Pročitajte više