"Klasnić je najbolji egzekutor kojeg sam vidio i s kojim sam igrao"

NAKON kapetana momčadi Kevina Daviesa i drugi je nogometaš Boltona Matthew Taylor pozvao menadžera Owena Coylea da učini sve kako bi zadržao Ivana Klasnića na Reebok stadionu.

Klasnić je trenutno na posudbi u Boltonu iz Nantesa, a engleski Premierligaš morao bi, ukoliko ga trajno želi zadržati u klubu, iskeširati 2,7 milijuna funti.

Klasnić je ove sezone u Premiershipu zabio šest golova, ali nakon smjene menadžera Grega Megsona koji ga je doveo, kod novog je trenera Owena Coylea izgubio mjesto u početnoj postavi.

"Ivan je prijetnja po suparnički gol svaki put kada uđe u igru. Zauzme mjesto u vrhu napada i suparničku obranu stavlja pod pritisak. Za mene je on najbolji egzekutor kojeg sam vidio i s kojim sam igrao", rekao je 28-godišnji ljevokrilni igrač Wanderersa čiji je član od 2008. kada je stigao iz Portsmoutha.

"Ponekad mu možda treba malo poticaja, ali volio bih ga vidjeti u klubu i sljedeće sezone. Međutim, ja nisam zadužen za financije u klubu. Ivan je nevjerojatno sposoban igrač i neke stvari koje radi s loptom su čudesne", dodao je Taylor za Manchester Evening News.

Posljednji je put Klasnić suparničku mrežu u Premiershipu zatresao 29. prosinca prošle godine kada je zabio Hull Cityju, ali je usprkos tomu drugi najbolji klupski strijelac u sezoni, upravo iza Taylora (zabio osam golova).

Pročitajte više