Klasnić među najvećim promašajima prijelaznog roka u Francuskoj

IVAN KLASNIĆ je, po France Footballu, na visokom četvrtom mjestu promašaja ljetnog prijelaznog roka.

France Football je analizirao igrače koji tijekom ljeta došli u francuske klubove, a našeg reprezentativca vidi kao četvrtu najgoru kupovinu.

"Nekad klasan strijelac u Werderu je imao velikih problema s bubrezima. Nekoć je imao Diega koji ga je hranio loptama, a u Nantesu je usamljen u napadu. Pitanje je li Klasnić igrač za Nantes", piše novinar francuskog magazina.

Klasnić je za Nantes odigrao pet utakmica i još nije uspio zabiti gol, a najbolji potez mu je jedna asistencija. Ni klubu mu ne ide puno bolje, na 17. su mjestu, sa sedam osvojenih bodova iz osam utakmica.

Direktor Nantes Christian Lariepe već je kritizirao Klasnića zbog loše forme, a hrvatski reprezentativac je u međuvremenu ozlijedio gležanj. U siječnju je čak i moguć raskid ugovora ukoliko Klasnić ne pokaže da je pravi igrač za Nantes.

Najveće razočaranje je Mateja Kežman koji je pojačao redove PSG-a, a došao je iz Fenerbahčea. Drugi je japanski veznjak Daisuke Matsui, igrač St. Etiennea, a treći je Yoan Gouffran koji je Caen ljetos zamijenio Bordeauxom.

M.Pa.
Foto: AFP

Pročitajte više