Klasnić spasio Werder, T. Marić Borussiju

PREMDA je u 90. minuti utakmice protiv drugoligaša Fuertha lider Bundeslige, Werder Bremen gubio 1:2 ipak je uspio u sudačkoj nadoknadi preokrenuti rezultat i plasirati se u polufinale njemačkog nogometnog Kupa.

Na koncu Werder je upisao pobjedu 3:2, a posljednji pogodak u drugoj minuti sudačke nadoknade postigao je hrvatski igrač Ivan Klasnić.
Strijelci za Werder bili su i Paul Stalteri (18) i Micoud (90), dok su strijelci za SpVgg Greuther Fuerth bili Valerien Ismael (73-autogol) i Marcus Feinbier (76). Od 83. minute Werder je igrao bez isključenog Umita Davale.

"Zaista mi nije jasno kako smo dobili ovu utakmicu. Imali smo mnogo sreće, no i to je nogomet," kazao je trener Werdera, Thomas Schaaf.

Plasman u polufinale izborili su i Borussia Moenshengladbach, te Luebeck. Borussia je regularni dio utakmice s drugoligašem Duisburgom odigrala bez pobjednika, 2:2.

Pogotke za domaćina postigli su Joris van Hout (68) i hrvatski reprezentativac Tomislav Maric (89), dok su strijelci za Duisburg bili Nasir El Kasmi (38) i Slađan Ašanin (83-autogol). Prilikom izvođenja jedanaesteraca igrači iz Moenchengladbacha bili su sigurniji i na koncu su slavili rezultatom 4:3.

Luebeck je mjesto među četiri najbolje ekipe izborio gostujućom pobjedom protiv Hoffenheima 1:0, a pogodak je postigao Silvio Adžić u 48. minuti.

U posljednjem dvoboju sastaju se Alemannia Aachen (II) i Bayern Munich.

Pročitajte više