Tomislav Marić spreman za povratak među prvih 11

Tomislav Marić spreman za povratak među prvih 11
MOŽDA već zaboravljeni hrvatski reprezentativac Tomislav Marić napokon se oporavio od bolesti, zbog koje je više od šest mjeseci nogomet promatrao s tribina, te očekuje povratak i u klub i u reprezentaciju.

Marić je od svibnja 2003. godine pri svakom naporu osjećao jako stezanje u grudima i teško je disao. Njemački liječnici pregledavali su ga stalno od glave do pete i nikako nisu mogli uči u trag bolesti. Neki su već mislili da se radi o psihičkoj bolesti.

Nakon što su Nijemci već pisali kako Marić odustaje od nogometne karijere, hrvatski napadač odlučio je doći u Pulu kod Stanislava Peharca koji je već nakon nekoliko dana otkrio što bi moglo biti uzrok Marićevim problemima, Marić je imao problema s neuravnoteženom muskulaturom i disfunkcijom mišića.

Nakon tri tjedna boravka u Puli Marić je počeo s laganim treninzima, a uoči blagdana trenirao je punom parom dok su se njegovi klupski suigrači odmarali.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvu utakmicu u nastavku sezone Wolfsburg igra 30. siječnja, a Marić se nada kako će biti u kombinaciji za napad.

Trener Rober o Mariću ima vrlo visoko mišljenje, pa ne treba čuditi ako Marić zaista zaigra od prve minute.

Hrvatski reprezentativac izjavio je kako ne ide ni na preglede ni na kontrole, te da vježba po uputama Stanislava Peharca i čeka nastavak prvenstva kako bi nadoknadio propušteno.

Marić se nada kako će ga se Barić sjetiti već za utakmicu s Njemačkom, a dvojac Marić-Pršo mogao bi zaista puno učiniti na terenu budu li u formi.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara