Klasnić vjerojatno do kraja godine izvan terena

HRVATSKI reprezentativac i igrač njemačkog prvoligaša Werdera Ivan Klasnić ozlijedio se tijekom subotnje utakmice Bundeslige protiv Borussie Dortmund, i prema prvim procjenama ove godine više neće igrati, iako ozljeda nije tako strašna.

Naime, radi se o ozljedi ramena, puknula je veza koja spaja dvije kosti, a Klasnić je imao sreće što nije puknula kost, iako i puknuće vezivnog tkiva nije bezazleno.

"Boli, kako ne bio boljelo, na trenutke i nesnosno, pogotovo ako nehotice trnem ramenom." – izjavio je Klasnić za Sportske novosti dodajući kako je u subotu nakon pada na rame želio nastaviti igrati, no nije mogao.

Iste večeri otišao je u bolnicu na snimanje gdje mu je dijagnosticirano puknuće vezivnog tkiva u ramenu.

Kada će se Klasnić vratiti bit će poznato za nekoliko dana nakon prve kontrole, no prema prvim liječničkim procjenama teško da će se to dogoditi do kraja ove godine.

"Imam pravo na nadu, premda je optimizam slabašan. Volio bih pomoći jer zaslužujemo ostanak i najcjenjenijem europskom natjecanju, međutim..." – nije završio misao Klasnić koji bi volio nastupiti 7. prosinca u utakmici Lige prvaka protiv Valencije.

Pročitajte više