Klasnić: Zanima me samo Werder u Ligi prvaka

Ivana Klasnića njemački mediji nakon povratka u reprezentativni dres guraju u Werderovih prvih jedanaest. Klasnić je jako zadovoljan razvojem situacije.

"Bio je to novi povratak za mene i, priznajem, vrlo dobar osjećaj. Sad jedva čekam Europsko prvenstvo", izjavio je naš reprezentativac za njemački Bild, čiji su reporteri oduševljeni njegovom dionicom u Glasgowu. Čini se da takvo mišljenje dijeli i njegov trener: "Važno je da Klasnić redovito igra. Svakom novom utakmicom postajat će sve bolji i bolji", rekao je o svom pulenu Thomas Schaaf.

Puno dobroga je Klasnić donio Werderovoj igri ušavši s klupe u dvoboju posljednjega bundesligaškog kola kod Arminije. Između ostalog, iznudio je 11-erac kojeg je Diego pretvorio u jedini gol za goste u remiju 1:1.

"Ne želim niti pomišljati na mogućnost da ćemo završiti u Intertoto kupu. Moj je cilj zaigrati ponovno s Werderom u Ligi prvaka. Možda je upravo gostovanje u Bielefeldu bila točka preokreta. Mislim da nam je taj sraz vratio motivaciju. Također, nemojte zaboraviti da smo uvijek najjači na kraju sezone: tada uvijek dodajemo gas!", dodaje Klasnić o ambicijama kluba do kraja natjecateljske sezone u Bundesligi.

U nedjelju Werder na svom Weseru dočekuje posljednjeplasirani Duisburg. Klasnić se nada da bi ponovno mogao startati od prve minute. Werderu je pobjeda više nego nužna pa je za očekivati da će momčad Thomasa Schaafa jurišati svom silinom od prve minute utakmice.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više