Klasnićeva supruga napala Klausa Allofsa

NOVA dijagnoza bila je i konačna; Ivan Klasnić zbog opasnosti od potpunog zakazivanja već presađenog bubrega morao je na operaciju prije Uskrsa. Sve je obavljeno u potpunoj tajnosti, ali što je najvažnije, obavljeno je uspješno.

Klasnićeva supruga Patricija danas je izjavila za njemački Bild: "Ivan je uspješno operiran. Tijelo je prihvatilo bubreg, donor je njegov otac i obojica su dobro."

Međutim, sada se zakomplicirala situacija sa Werderom. Klasnić je navodno odbio potpisati velikodušni jednogodišnji ugovor, nakon čega je Klaus Alofs izjavio: "Ako ćemo raditi zajedno, treba promijeniti neke stvari".

Iza svih tih "kula od pijeska" saznaje se da je klub ljut što mu je Klasnić zabranio u javnosti govoriti o njegovom zdravstvenom stanju, na što je Alofs odgovorio: "U budućnosti ćemo morati krenuti malo drukčijim putem."

Tada se u cijelu stvar umiješala i Klasnićeva žena Patricija, koja je napala Klausa Alofsa: "Ovo mi diže živac. Klaus Alofs me strašno razočarao. Od njega se nikad ne može čuti lijepa riječ o Ivanu, već samo niski udarci. On Ivana nikada nije ni nazvao telefonom da mu izrazi potporu."

Klasnić je također vrlo razočaran, ali nešto umjereniji u svojim izjavama za Bild: "Nikad nisam rekao ništa loše o gospodinu Alofsu i uvijek sam prema njemu bio korektan. Tužan sam kad moram čitati ovakve stvari"

V.B., D.R.
Foto: AFP

Pročitajte više