Klopp: Conte, Nagelsmann, pa ova dvojica... Ja sam slon u sobi, zadnji preostali!

Foto: EPA

JURGEN KLOPP je pred sutrašnji derbi posrnulih velikana Chelseaja i Liverpoola ogorčeno komentirao aktualnu sječu trenera u Engleskoj, ali i u njegovoj domovini. "Čudan je ovo tjedan. Prvo je otkaz dobio Antonio Conte u Tottenhamu, pa Julian Nagelsmann u Bayernu i onda u jako malo razmaka Brendan Rodgers u Leicesteru i Graham Potter u Chelseaju.

Obojicu ih jako poštujem i volim. Fantastični su treneri, ali to im nije pomoglo u ovom poremećenom svijetu. Ja sam slon u prostoriji, to je jedini razlog zašto ja još uvijek sjedim ovdje! Zadnji preostali!" ljutito je Klopp rekao i dodao: "Svjestan sam činjenice da sjedim ovdje kao trener Liverpoola samo zbog onoga što smo napravili u prošlosti, a ne ove sezone."

Liverpool je naime ove sezone očajan. Rano je ispao iz oba nacionalna kupa koja je prošle sezone osvojio, dok je iz Lige prvaka, u kojoj je prošle sezone došao do finala, sada ispao u prvoj nokaut rundi. U prvenstvu je porazom kod Manchester Cityja pao na tek osmo mjesto, osam bodova od zone Lige prvaka, ali trenutno je čak i bez mjesta koje vodi u Europu. 

Pročitajte više