Klopp: Primili smo jeftine golove, ali nećemo odustati



BORUSSIJA igrački nije bila inferiorna na terenu u Pireju, na gostovanju kod Olympiacosa u 3. kolu F skupine Lige prvaka, ali je svejedno izgubila s 3:1. Ivan Perišić je odigrao cijelu utakmicu za njemačkog prvaka koji nakon tri utakmice ima samo jedan bod. Trener ''žuto-crnih'' Jürgen Klopp krivicu za novi podbačaj svoje momčadi u Ligi prvaka svalio je na obrambene propuste.

"Primili smo potpuno nepotrebne golove. Kod mojih igrača nije bilo dovoljno koncentracije u ključnim trenucima. Igrali smo lijep nogomet, ali malo to vrijedi kada primite ovakve pogotke", rezignirano je govorio Klopp. Inače, strijelci za Olympiacos bili su Holebas u 8. minuti, Djebbour u 40. i Modestou 80. minuti, dok je za goste poentirao Lewandowski u 26. minuti.

Arsenal predvodi ljestvicu sa 7 bodova, Marseille ih ima šest, Olympicos tri, dok je Borussija ostala na samo jednom bodu. Klopp svejedno nije izgubio nadu da njegova momčad može polučiti rezultat koji bi usrećio navijače. "Ostale su nam još tri utakmice. Svakako moramo i dalje se jako truditi kako bi popravili bodovni saldo."

Lijevi branič Borussije Marcel Schmelzer smatra da je njegova momčad trebala uzeti barem jedan bod u Pireju. "Igrali smo dobro, ali smo primili jeftine golove. Žestoko smo se borili i zaslužili smo nešto u ovoj utakmici. Prošle sezone nam je obrana bila udarna snaga momčadi, stoga je još čudnije da ove sezone radimo tako puno individualnih pogrešaka u zadnjoj liniji", rekao je Schmelzer.

Pročitajte više