LIGE PETICE

Klopp se nada povratku glavnih napadača za odlučujuću utakmicu Premiershipa

Foto: EPA

LIVERPOOL se nakon velikog preokreta i pobjede nad Barcelonom u polufinalu Lige prvaka okreće Premiershipu. Redsi u posljednjem kolu za vikend dočekuju Wolverhampton u utakmici koja će odlučivati o prvaku Engleske.

Iako se čini da momčadi Jürgena Kloppa ništa ne može stati na kraj, ozljede bi im mogle stvarati prilične probleme u odlučujućem prvenstvenom kolu u nedjelju.

Mohamed Salah i Roberto Firmino propustili su povijesnu pobjedu protiv Barce. Egipćanin se oporavljao od laganog potresa mozga koji je zadobio na utakmici s Newcastleom, dok je Brazilac imao problema s mišićem i zato je ostao na klupi.

Nadalje, novi na listi problema s ozljedama je Andrew Robertson, sjajni lijevi bek Redsa koji je morao napustiti igru u prvom poluvremenu dvoboja s Barcom.

"Trenutno se ne osjećam najbolje, ali obavit ću dodatne preglede i znat će se više sutra. Liječnici se nadaju da je riječ samo o živcu koji bi mogao proći za nekoliko dana, ali još ništa ne znam", rekao je popularni Robbo nakon utakmice s Barcom.

Ipak nije sve tako crno za njemačkog stratega na klupi Liverpoola. Jordan Henderson, Virgil van Dijk i Sadio Mane trebali bi se oporaviti do vikenda iako su zadobili udarce u utakmici protiv katalonskog kluba, a vraća se i Alex Oxlade-Chamberlain, kojeg je Klopp odmarao protiv Barce i čuvao ga za posljednje kolo Premiershipa.

Salah i Firmino trebali bi biti dio momčadi koja će dočekati Wolvese, ali se ne zna hoće li krenuti od prve minute, javljaju britanski mediji.

Jedino što je sigurno u taboru Redsa jest da je Naby Keita završio sezonu zbog teške ozljede mišića u prvoj utakmici s Barcom pa će propustiti i Afrički kup nacija.

Standings provided by Sofascore LiveScore
 

 

 

Pročitajte više