dinamo - rijeka 2:0

Kopić nakon pobjede otkrio što je s Perićem

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

UVJERLJIVI Dinamo je u derbiju 21. kola HNL-a pobijedio Rijeku 2:0 golovima Šutala u 22. i Oršića u 43. minuti. Momčad Željka Kopića je ovom pobjedom pobjegla Rijeci i Osijeku na tri boda prednosti, a četvrtoplasirani Hajduk i dalje ima pet bodova manje.

"Zadovoljan sam jer smo napravili sve ono što smo se dogovorili. Imali smo dosta šansi i puno kornera iz kojih smo ih stiskali, a reakcije na izgubljene lopte su isto bile jako dobre. U drugom poluvremenu nam je pao tempo, pa smo napravili neke zamjene da održimo ritam i to je bilo dobro", rekao je Kopić nakon utakmice.

Perić izašao zbog ozljede

Dinamo je najaktivniji bio preko lijeve strane, po kojoj su ordinirali Oršić i Bočkaj, a dosta se napadu pridruživao i Dino Perić, koji se nažalost opet ozlijedio. Dinamov stoper je počekom drugog poluvremena sam izbio loptu i legao na travnjak signalizirajući zamjenu.

"Periću nije ništa ozbiljno. Krajem prvog poluvremena dobio je udarac u zglob, a u drugom je na njega krivo stao. Mislim da će biti sve u redu. Perić je jako dobro radio u izgradnji igre i usmjeravao je prema toj lijevoj strani", dodao je Kopić, čija momčad u sljedećem kolu gostuje u Puli.

Pročitajte više