LIGE PETICE

Koulibaly: Propustio sam rođenje sina zbog Sarrija

Foto: EPA-EFE

KALIDOU KOULIBALY posljednjih sezona se prometnuo u jednog od najboljih svjetskih stopera. U priči o njegovoj karijeri, usponima i padovima, SportBible podsjetio je na njegov tekst na Players' Tribuneu iz prošle godine, kada je ispričao nevjerojatnu situaciju vezanu za Maurizija Sarrija.

Sarri, sadašnji trener Juventusa, vodio je Koulibalyja u Napoliju 2016. Prije jedne utakmice Senegalac je dobio poziv kako će mu se sin roditi prije utakmice protiv Sassuola.

Propustio rođenje sina zbog Sarrija

Priznao je kako ga je bilo strah reći Sarriju da ne može igrati znajući koliko je iskusni Talijan strog, ali ovo je bila izvanredna situacija. Sarri je napomenuo kako ga treba i ne može otići, no ipak je na kraju dopustio stoperu da ode u bolnicu, ali mu je napomenuo da se mora vratiti do utakmice, što je Koulibaly i napravio. Nastavak situacije je nevjerojatan.

"Spremam se za igru, Sarri ulazi u svlačionicu i objavi prvu postavu. Gledam i vidim da me nema. Počnem se derati prema njemu, ipak je govorio da me treba, a on mi odgovori da je to njegov izbor i da me treba na klupi. U tom trenutku sam pomislio da je on loš čovjek. Zbog njega sam propustio rođenje svog sina", napisao je Senegalac.

Pročitajte više