KOVAČEV BAYERN

Kovač kaznio nezadovoljnog Portugalca. Salihamidžić: Nije mi jasno zašto se žali

Foto: EPA

RENATO SANCHES, reprezentativac Portugala i prvak Europe, javno se pobunio protiv Nike Kovača i Bayernova vodstva. Kao i prošle sezone, ponovno mu je smetala premala minutaža.

"Nisam očekivao da će mi trener ovo napraviti", požalio se Renato Sanches nakon što mu je Niko Kovač dao samo pet minuta u remiju Bayerna i Herthe (2:2).

Hrvatski trener kaznio ga je s 10 tisuća eura te održao sastanak s igračima na kojem im je jasno dao do znanja da neće trpjeti iste stvari kao i prošle sezone. Najavio je nove novčane sankcije onima koji se javno pobune.

O novonastaloj situaciji u minhenskom klubu oglasio se i sportski direktor Hasan Salihamidžić koji smatra da su Sanchesove žalbe neutemeljene.

"Renato je igrao tri puta od početka sezone. Protiv Borussije u Superkupu dobio je 20 minuta, u kupu je bio starter, a ovog vikenda je opet igrao iako možda manje nego inače (pet minuta). Stoga nisam baš shvatio zašto se žalio", rekao je Salihamidžić.

Sanches je često bio dio početne postave tijekom predsezone, ali nije igrač kojeg Kovač obožava, pogotovo zbog čestih javnih sukoba koje su imali tijekom prošle sezone.

Pročitajte više