Kovač predstavljen u Bayernu, svi ga pitaju kada dolazi Ante Rebić

Foto: Hina

NIKO KOVAČ danas je svečano predstavljen kao novi trener minhenskog velikana Bayerna. Velik je to dan za bivšeg kapetana i izbornika Hrvatske, koji je u 46. godini života dobio veliku čast i preuzeo klub koji je pet puta bio na vrhu Europe i za koji je također nastupao kao igrač. 

>>> POGLEDAJTE VIDEO 

Niko je bio sjajno raspoložen. Tijekom press konferencije otvoreno je kazao da želi zadržati Roberta Lewandowskog, kojeg traže najveći europski klubovi.

"Pričao sam s Lewom na telefon i najavio mu da se veselim našem zajedničkom radu. Riječ je o vrhunskom napadaču koji je napravio puno za Bayern te će isto napraviti i u budućnosti." 

Iz novinarskih redova odmah je stiglo pitanje o Anti Rebiću, koji je vruća roba na tržištu, jedan od igrača koji je iznenadio svijet na SP-u u Rusiji. Niko Kovač najzaslužniji je za njegovu karijeru, uveo ga je u hrvatsku reprezentaciju i odgajao u Njemačkoj dok nije postao zvijer koja danas bez respekta uništava protivnike na najvećoj pozornici

"On je igrač od kojeg ova momčad može imati koristi", kazao je Kovač.

U riječ je odmah upao sportski direktor Hasan Salihamidžić.

"Bayern je dobra momčad. Rebić? Martial? Ako budemo imali što objaviti, doznat ćete."

Niko Kovač s Bayernom je potpisao trogodišnji ugovor. Na trening mu dolazi osam reprezentativaca Njemačke koji su doživjeli debakl na SP-u.

"To je velika frustracija za njih, ali ja sam sretan što se na trening vraćaju ranije", kaže Niko bez oklijevanja.  

Pročitajte više