Kovač u Frankfurt doveo miljenika iz hrvatske reprezentacije

Foto: Guliver Image/Getty Images

NIKO KOVAČ je u Eintracht iz Frankfurta doveo Antu Rebića!
 
Hrvatski nogometaš u bundesligaški klub stiže na jednogodišnju posudbu, nakon čega će čelnici Eintrachta imati pravo otkupa cijelog ugovora od Fiorentine u kojoj se 22-godišnji ofenzivac dosad nije naigrao.
 
"Presretan sam zbog ovog transfera. Već sam bio na Commerzbank Areni, ovdje mi se jako sviđa. Dobro poznajem Niku Kovača, on me zvao u U-21 reprezentaciju, on me i povukao u seniorsku hrvatsku momčad. Vjerujem da ćemo opet dobro surađivati, radujem se novim izazovima u Eintrachtu", rekao je na predstavljanju Rebić koji je u Fiorentini od 2013. godine.
 
 
 
U posljednje tri sezone bio je na posudbama u Leipzigu i Veroni. Za Hrvatsku je pod Kovačem odigrao 10 utakmica i postigao jedan gol, a pozive je dobivao iako nije bio standardan u klubovima. Nakon dolaska Ante Čačića na klupu više nije dobio priliku u reprezentaciji.
 
"Ispunili smo Kovačevu želju"
 
S druge strane, Kovač je nakon odlaska iz reprezentacije preuzeo Eintracht i poslije razigravanja za opstanak uspio ga ostaviti u najjačoj njemačkoj ligi. Rebić je bio njegova velika želja...
 
"Sretni smo što smo uspjeli ispuniti želju našeg trenera i dovesti iz Fiorentine Rebića. Niko Kovač je uvjeren kako naš novi igrač može poboljšati našu napadačku igru, biti prava prijetnja za suparnike s krilnih pozicija", otkrio je sportski direktor kluba Bruno Hübner.
 
 

Pročitajte više