KOVAČEV BAYERN

Kovačev rekordni transfer sve je bliže: "Ne odgovara mi na poruke"

Foto: EPA-EFE

OSMIJEH je na licu Nike Kovača, Bayern će konačno pojačati kriznu poziciju krila. Leroy Sane, to više nije tajna, uskoro postaje igrač Bayerna. Osim ako se ne dogodi neki veliki preokret.

Mladi Nijemac san je bivšeg hrvatskog izbornika. Niko ga toliko želi da je dobio pravu jezikovu juhu od šefa Karl-Heinz Rummeniggea.

Kasnije se Kovač ispričavao Bayernu, Cityju i Guardioli jer je naivno javno ispalio kako je "siguran da će Bayern dovesti Sanea jer ima sjajne direktore."

Danas pak Fabrizio Romano piše kako su pregovori u odmakloj fazi, svaki dan se postiže napredak i pitanje je vremena kada će Bayern srušiti klupski rekord.

Da se nešto ozbiljno kuha, potvrdio je i Bayernov univerzalac Joshua Kimmich.

"Sane mi više ne odgovara na poruke."

Jasno, nastupila je potpuna tišina, nema priče dok se posao ne završi. Kovač je to naučio težim putem, kako smo napisali ranije, izletio je pred medije s krivom izjavom.

"Ne sviđa mi se ta izjava, to nije tajna. Imamo itekako dobar odnos s Cityjem, naš bivši trener Pep Guardiola je tamo. Ni optimistične ni pesimistične najave nam ne mogu pomoći. Mi moramo raditi svoj posao i ako napravimo sve kako treba, imat ćemo uspješnu sezonu", rekao je za ZDF.

Nakon što je završila utakmica Bayerna i Fenerbahčea (6:1) u polufinalu Audi kupa u Münchenu, Kovač je priznao pogrešku.

"Nazvao sam Guardiolu i ispričao mu se zato što sam vjerojatno bio previše otvoren. Ispričao sam se i u klubu, morat ću biti oprezniji u budućnosti", rekao je novinarima ZDF-a.

Sane prema Transfermarktu vrijedi 100 milijuna eura i jasno je da će bavarski div srušiti rekord koji je ovog ljeta postavio Francuz Lucas Hernandez. Taj je branič za 80 milijuna eura stigao iz Atletica.

Transfer Sanea mogao bi biti i veći, a Kovačev osmijeh nakon toga još jači.

Pročitajte više